Bejelentkezve:

Tisztelt Látogató!

Ön a VÁLLALKOZÁSOK PÉNZÜGYI ALAPJAI PÉLDATÁR ON-LINE oldalát látogatta meg. Az oldalon belépés után közel 1000 pénzügyi feladatot talál (600 gyakorlati komplex feladatot és 400 tesztet). A példatár mindenkinek ajánlható, aki akár a felsőoktatás, akár okj-s vagy egyéb szakképzés keretében tanulja a vállalati pénzügyeket.
A példatár elektronikus részének fő fejezetei:

  1. Pénz időértéke (pénzügyi számítások)
  2. Kötvények értékelése
  3. Részvények értékelése
  4. Kockázat
  5. Beruházások értékelése
  6. Beruházások kockázata
  7. Vállalati tőkeköltség
  8. Tőkeáttétel
  9. Hosszú távú finanszírozási döntések
  10. Forgótőke menedzsment

A fejezetek elméleti (szöveges) és gyakorlati (példa) teszteket, valamint komplex szöveges feladatokat tartalmaznak. A tesztek mindkét csoportja feleletválasztós, és csak egyetlen jó válasz lehetséges. A gyakorlati (példa) tesztek célja, hogy megalapozza a komplex szöveges feladatok sikeres megoldását. 

A program véletlenszerű sorrendben adja az Ön által kiválasztott témakörből a feladatokat illetve a teszteket.

Az elektronikus tananyag használatához azonosító kód szükséges, amely kód a VÁLLALKOZÁSOK PÉNZÜGYI ALAPJAI PÉLDATÁR című módszertani segédletben található. 

Amennyiben még nem rendelkezik azonosító kóddal akkor azt a saldokiado.hu webáruházban, vagy a Saldo Zrt. könyvesboltjában (Budapest XIII. Mór utca 2-4.) vásárolhatja meg.

Ha Ön rendelkezik az azonosító kóddal, akkor belépést megelőzően olvassa az alábbi hasznos információkat.

Az online felület feladataihoz a regisztrációt követő 730 napig tud hozzáférni.


A példatár bármilyen és bárhol található internet kapcsolattal rendelkező számítógépről használható. Az oldal helyes működéséhez a böngészőben engedélyeznie kell a cookie-k, és a javascript használatát. A legtöbb böngészőben, ezt külön nem kell beállítani, csak ha Ön ezt korábban letiltotta.

A regisztrációs adatok kitöltése után a rendszer automatikusan létrehozza hozzáférést, mellyel lehetőség nyílik a feladatok megoldására. A későbbiekben a belépéshez már csak a könyvben található azonosító kódot és az Ön által megadott jelszót kell használni. 

Kérjük, hogy az azonosító kódot saját érdekében tartsa titokban, mert egy azonosítóval egyszerre csak egy gépen futtatható a program!

Sikeres regisztráció után, a Példák, tesztek megoldása gombra kattintva választhatja ki az Ön által kívánt tesztsort vagy gyakorló feladatot. A feladatoknál lehetősége van megadni, hogy hány példát kíván megoldani. A kevert feladatsor indításánál egymás után véletlenszerű sorrendben érkeznek teszt és gyakorló példák.

A program lehetőséget biztosít az elért eredmények statisztika kinyomtatására, illetve törlésére.

A végén fontos, hogy a kijelentkezés gombra kattintson, különben csak néhány óra elteltével tud újra belépni, valamint megnő a veszélye annak, hogy ha nem saját gépen dolgozott, akkor a böngésző bezárása után más is hozzáférhet az oldalhoz az Ön azonosítójával.


Sikeres gyakorlást, jó munkát kívánnak
A Szerző és a Saldo Kiadó

Bejelentkezés

Azonosító:
Jelszó:
 

Regisztráció

Ha korábban még nem regisztrálta magát a rendszerben, azt ide kattintva megteheti!

Regisztráció

 
Az oldalak jogosulatlan használata, másolása és egyéb felhasználása jogkövetkezményt von maga után. Minden jog fenntartva.