Kreditpontos továbbképzések - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Fenőttképzés

Kreditpontos továbbképzések

2012. óta kötelező a szakemberek számára az évenkénti kreditpont megszerzése továbbképzések keretében, annak érdekében, hogy fenntartsák a szakma naprakészségét. A Saldo kreditpontos továbbképzései kitűnő lehetőséget adnak ezen kötelezettség teljesítésére a képzési időszakban. A továbbképzésre kötelezettek a Saldo kurzusain minden szakterületnek és szakiránynak megfelelően tudnak kreditpontokat érő képzéseket teljesíteni, amelyekkel nem csak a szabályok által meghatározott kötelezettségeknek segítünk eleget tenni, de a szaktudását is jobban elmélyítheti színvonalas oktatási rendszerünknek köszönhetően!

A piaci igényekhez igazodva továbbképzéseink elérhetőek hagyományos tantermi, e-learning valamint online formában is, ezzel segítve, hogy mindenki számára hozzáférhetőek legyenek a Saldo által nyújtott lehetőségek. Igény szerint egyedi ajánlat egyeztetése útján akár kihelyezett formában is lehetőség van a képzéseken való részvételre.

Konferenciák
Szakképzések
Kreditpontos továbbképzések

Rólunk mondták

Ma részt vettem a havi vállalkozási konzultációs napon. Az előadás nagyon hasznos volt, mert azon felül, hogy ismertette az anyagot, volt lehetőség, hogy a részletekbe is belemenjünk. Köszönöm a lehetőséget, és várom a következő havi témát!

Gombosné Idei Anikó, Medipack Kft.

Hosszú évek partnerség után örömmel mondhatom, hogy a Saldo professzionális támogatást ad az Ernst & Young képzéseihez. A járvány a mindenki számára is nehéz helyzetet hozott – a Saldo-nak köszönhetően a résztvevők végig biztonságban érezhették magukat.

Varga Júlia, EY képzési vezető

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!