Általánydíjas adótanácsadás - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo

Adótanácsadás telefonon és írásban Gyors és megbízható válaszok – költséghatékony átalánydíjas rendszerben, szakértő adótanácsadóinktól

Ne várjon a megoldásra: a SALDO tanácsadói azonnali választ adnak Önnek!

Professzionális adótanácsadói segítségre ma már minden vállalkozásnak, intézménynek szüksége van. A szabályok gyorsan változnak, az üzleti folyamatok dinamikusan fejlődnek. A SALDO az Ön megbízható partnere adózási, társadalombiztosítási, számviteli és munkajogi területen. Kiknek ajánljuk teljes körű, átalánydíjas tanácsadói szolgáltatásunkat?

Válassza a SALDO költséghatékony megoldását!

Szolgáltatásaink átalánydíjas szerződés keretében

Átalánydíjas adótanácsadás

A piacon egyedülálló megoldást nyújtva, telefonon feltett adózási és számviteli kérdéseire azonnali, adószakértői választ adunk, írásos megkeresés esetén szakértői állásfoglalásunkat 3-5 munkanapon belül megküldjük.

Átalánydíjas adótanácsadás

Külsős partnerként szolgáltatásaink a legköltséghatékonyabb megoldást jelentik a megbízható információk megszerzéséhez. Szakértelmünket felhasználva, folyamatosan biztosíthatja cége optimális, az adójogszabályoknak mindenben megfelelő működését.


Döntéshelyzetben azonnali, gyors, megbízható megoldást nyújtunk. Indokolt esetben Pénzügyminisztériumi vagy NAV állásfoglalással egészítjük ki tanácsainkat.

SALDO Klubtagság

Klubtagként hatalmas online tartalomtárhoz és tudásbázishoz férhet hozzá, valamint online konzultációkon vehet részt szakértőinkkel díjmentesen, havonta változó témában.

Átalánydíjas adótanácsadás

Ismerje meg a SALDO Klubtagságot, amelyben kedvezményes csomagajánlattal próbálhatja ki tanácsadói szolgáltatásunkat! Telefonos és írásos tanácsadásunk mellett biztosítjuk az éves kötelező 16 regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpont megszerzését.


SALDO tagsággal rendelkező Ügyfeleink részt vehetnek havonta megrendezésre kerülő konzultációinkon, melyeken aktuális adózási témákról tartunk kérdésfeltevési lehetőséggel egybekötött előadást. Tagjaink letölthetik szakértőink által írt elektronikus szakkönyveinkat és kiadványainkat, hozzáférnek az online tudásbázishoz.Konferenciák,
képzések

Díjmentes részvétel kreditpontos adókonferenciáinkon, egyéb előadásokon, tanfolyamokon való kedvezményes részvételi lehetőség.

Adókonferencia, kreditpontos képzés

Átalánydíjas szerződéssel az éves kreditpontok megszerzése is sokkal könnyebb, akár személyesen, akár online. A Saldo által szervezett adókonferenciákon ugyanis nem csak hasznos új ismereteket és tudást, de kreditpontjait is megszerezheti!


A legfontosabb adóváltozásokra online előadásokkal reagálunk, melyen szerződött partnereink kedvezménnyel vehetnek részt. Tanúsítványt adó tanfolyamainkon tovább képezheti magát, ezek segítségével feljebb léphet a szakmai ranglétrán.

Periodika szaklap, online tudásbázis

Szerződött partnereink hatalmas online tartalomtárhoz és tudásbázishoz férnek hozzá, valamint papíron és elektronikusan is olvashatják adózási szaklapunkat, a Periodika folyóiratot.

Periodika és online tudásbázis

A Periodika szaklap fókuszában a gyakorlati munkában problémát okozó kérdések, az aktuális jogszabályváltozások értelmezése áll. Külön rovatban a tanácsadói ügyfélszolgálatnál leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat gyűjtjük össze.


Online tudásbázisunkban több mint 2000 kérdés-válasz olvasható releváns szakmai témákban kérdésekről, speciális esetekről és aktuális változásokról. Segítünk abban, hogy munkáját gyorsabban, hatékonyabban és magabiztosabban tudja ellátni, miközben szakmai tudását is könnyedén bővítheti. A munkája során problémát okozó kérdésekre egy helyen megtalálhatja a válaszokat.

Miért válassza a Saldo szakértőit?

  • Szakmai csapatunk elismert szakértőkből áll
  • Pontos, egyértelmű válaszokkal segítjük Önt – írásban és szóban egyaránt
  • Többpontos szakmai minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk
  • Felelősséget vállalunk a kiadott állásfoglalások után (aláírt, lepecsételt, hiteles formátumban)

Érdekli az ajánlat?