SALDO Klub csomag - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Kérdése van? 06-30-237-9822

SALDO Klub Csomag Kapjon megbízható válaszokat adózási, számviteli kérdésire: kérdezzen a SALDO-tól!

Adózásban és számvitelben sok évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező adótanácsadóink, szakértőink segítenek Ügyfeleinknek eligazodni a folyamatosan változó gazdálkodói környezetben.

Nálunk az elméleti tudás gyakorlati jártassággal párosul, így a jogszabályok helyes alkalmazásában, vagy helytelen gyakorlatok utólagos korrekciójában is azonnali megoldást tudunk nyújtani személyesen, telefonon vagy emailben.

Az Önök munkáját támogatjuk:

  • általános és specifikus adózási, társadalombiztosítási, pénzügyi, számviteli, munkaügyi, illeték- stb. jogszabályok, témák
  • vám, és biztosítási ügyek
  • ügyvitel-szervezési, szabályzatkészítési feladatok megoldása és értelmezése tekintetében.

Amiért érdemes minket választani...

  • Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező adózásban és számvitelben jártas szakértők segítik ügyfeleinket.
  • Mivel széles ügyfélkörünkkel folyamatos, napi szintű kapcsolatban vagyunk, ismerjük az egyes üzleti területekre, iparágakra jellemző speciális kérdéseket és azok gyors, hatékony megoldását is.


Szolgáltatás Szolgáltatás leírása Szolgáltatás nettó ára
Klubtagság 1 évre a leírásban meghatározott szolgáltatások igénybevételére 72.000 Ft
Tanácsadás Telefonos és írásbeli tanácsadás 12, 24, és 48 kérdésre vonatkozóan akár 6.250 Ft/ kérdéstől, csomagtól függően
Periodika évi 6 lapszám +2 különszám +online elérési lehetőség 19.990 Ft
Kreditpontot érő szakmai továbbképzések éves előírt kreditpontok megszerzéséhez kötött előadások 1 fő részére 20.000 Ft
Személyes tanácsadás Egyszeri személyes konzultáció óradíja 30.000 Ft

Klub tagság

Csatlakozzon a SALDO klubhoz és részesüljön a klub tagság előnyeivel! Mélyítse el szakmai tudását a csomaghoz járó, a SALDO adószakértői által kiadott szakkiadványok segítségével és ezt a tudást is kamatoztatva szerezze meg nálunk az éves kötelező kreditpontjait is! A klubtagság keretein belül igénybe tudja venni a piacon egyedülálló módon telefonon adott, azonnali szakértői tanácsadásunkat is, mellyel védőhálót biztosítunk Önnek a mindennapokban! Ha Önnek úgy kényelmesebb, akkor kérdéseit írásban is felteheti, melyre 24 órán belül válaszolunk!

Telefonos és írásbeli tanácsadás

Védőháló a mindennapokban! Szakértő tanácsadóink általános és speciális adózási, társadalombiztosítási, számviteli, munkaügyi, vámmal és illetékekkel kapcsolatos jogszabályok, szabályzatkészítési feladatok megoldásához adnak átfogó, gyakorlati segítséget. Ez a szolgáltatásunk kizárólag a klubtagok számára biztosított! Amennyiben az ajánlatban szereplő kérdezési lehetőség elfogy, úgy lehetőség van újabb kérdéscsomag vásárlására.

Kreditpontot érő szakmai továbbképzések

Az aktuális jogszabályváltozásokhoz kapcsolódóan konzultációval összekötött szakmai tájékoztató! Az előadásokon lehetőség szerint a jogszabályalkotóktól hallhatják a módosításokat, változásokat. Konferenciáink– videó előadás formájában utólag is megtekinthetőek az adozasitanacsadas.hu honlapon. A résztvevőknek biztosítjuk az éves kötelező 16 regisztrált mérlegképes könyvelői kreditpont megszerzését. Kreditpontot kaphatnak továbbá az okleveles könyvvizsgálók, az adószakértők és adótanácsadók is.

Periodika szakmai kiadvány

A SALDO szaklapja, amely egy kéthavonta megjelenő kiadvány az éppen aktuális témákhoz kapcsolódva tartalmaz gyakorlati példákkal is kiegészített, a szakma számára releváns cikkeket. A kiadvány tartalmazza a szakértő tanácsadóinknál felmerülő leggyakoribb ügyfélkérdéseket és azokra adott válaszokat is.

Személyes tanácsadás

Szakértő tanácsadóinkkal egy előre egyeztett időpontban személyes (vagy kérés szerint online) konzultáció keretében beszélheti át az adózással, munkajoggal kapcsolatos kérdéseit, így bonyolultabb, több adózási területet is érintő konkrét ügyleteivel kapcsolatban kaphat azonnali segítséget, megoldást!

Ajánlatkéréshez kérjük, töltse ki űrlapunkat és hamarosan felkeressük!

Mely szolgáltatások érdeklik? *