Könyvkiadás, kiadványok - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Kiadó

Könyvkiadás, kiadványok

PARTNERSÉG A TELJES KARRIERÚTON

Kiadónk a közép-, és felsőoktatási diákévektől kezdődően a teljes szakmai életúton át nyújt megbízható, friss és gyakorlatorientált tudást minden gazdasági szakembernek. Példákban és elemzésekben gazdag minőségi szakmai kiadványainkat a gazdasági közép-, és felsőoktatásban résztvevők épp úgy nagy haszonnal forgatják, mint pályakezdők, továbbképzések hallgatói, középvezetők, illetve a legmagasabb szakmai színvonalat képviselő mérlegképes könyvelők és adótanácsadók, könyvvizsgálók. Kiadónk digitális tartalommal is rendszeresen jelentkezik, ami elősegíti az önképzést és otthontanulást. Filozófiánk az élethosszig tartó tanulás támogatása és ösztönzése köré épül.

PROFESSZIONÁLIS SZERZŐI HÁTTÉR

Kiadói tevékenységünk sikerének egyik záloga, hogy számos szakkönyvünk a SALDO Zrt. professzionális adótanácsadói háttértámogatásával készül, míg más kiadványok alkotói a jogszabályalkotásban közreműködő szaktekintélyek, tankönyveink esetében főiskolai, egyetemi oktatók, így garantáltan a legfrissebb és legaktuálisabb tudást tudjuk megosztani Olvasóinkkal.

A SALDO KIADÓ ÉRTÉKAJÁNLATA

  • Szakíróink, szerzőink ismert és elismert hazai gazdasági szaktekintélyek, gyakorló oktatók
  • Legfrissebb elméleti tudás és gyakorlati példák
  • Komplex témafeldolgozás szükségtelenné teszi kiegészítő szakirodalmak beszerzését
  • Karrierúthoz és tudásszinthez mért specializált témafeldolgozások
  • Felhasználóbarát szerkesztés
  • Kedvező ár-érték arány

MÉRÉS, NYOMONKÖVETÉS, DIGITALIZÁCIÓ

Monitorozzuk és nyomon követjük kiadványaink megítélését vásárlóink körében, illetve gyűjtjük az igényeiket is, melyeket kiadva folyamatosan megújuló és bővülő kínálattal jelentkezünk a szakkönyvkiadó piacon. A jövő az élmény alapú és digitalizált tartalomfejlesztésé, melyre tudatos stratégia mentén készülünk fel.

ÜZLETÁGUNK SZÁMOKBAN

  • Évente 15-20 új megjelenő szakkönyv kiadása, adó, számvitel, gazdálkodás, ellenőrzés témákban. A szakmai témák mellett nyelvkönyvek, informatikai, matematikai könyvek, egyetemi jegyzetek születnek a műhelyünkben.
  • Webshopunkban folyamatosan elérhető 5-600 féle Magyarországon megjelent gazdasági tematikájú szakkönyv,
  • Több mint 10.000 elégedett vásárló évente.

Rólunk mondták

Weboldalon rendeltem könyvet, mert dolgozathoz szükségem volt rá. Nagyon korrekt módon történt a rendelés. A bolti átvétel sem volt probléma. Nagyon rendes és segítőkész volt az eladó a boltban!

Szabó Alexandra, diák

Szakkönyvek széles választéka, kedves gyors kiszolgálás.

Pintér András

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!