Vállalatirányítási rendszer bevezetése pályázati forrásból - GINOP Plusz-1.2.1-21 - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Cikkek, hírek

Vállalatirányítási rendszer bevezetése pályázati forrásból - GINOP Plusz-1.2.1-21

erp integrált vállalatirányítási rendszer

Figyelem, ez a cikk több mint egy éve nem frissült!

A SALDO Creator vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez is lehetőség van pályázati forrás igénylésére: a pályázat benyújtására július 12-19. között lesz lehetőség.

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésére és információs technológia-fejlesztésre is van lehetőség a GINOP Plusz-1.2.1-21 pályázat keretében, mely Budapest kivételével országosan (már Pest megyében is!) a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára elérhető.

A SALDO szoftvere olyan vállalkozására szabható integrált vállalatirányítási rendszer, amely az adminisztratív munkát egyszerűbbé, gyorsabbá teszi és amellyel kiszolgáljuk mind a vezetés, mind a beszámolási kötelezettségek információs igényét. Magas fokú kompatibilitással rendelkezik, a legtöbb rendszerrel képes hatékonyan együtt dolgozni, ezáltal megtarthatóvá válnak a már megszokott és jól működő rendszerek.

Integrált vállalatirányítási rendszerünkről ITT tudhat meg többet.

Olyan vállalkozások pályázhatnak, melyek

  • rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel
  • éves átlagos statisztikai állományi létszámuk a támogatási kérelem benyújtását megelőző lezárt, teljes, de 2019-nél nem korábbi üzleti évben legalább 3 fő volt
  • Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, kettős könyvvitelt vezető egyéni vállalkozók és egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei
  • nem tartoznak a KATA hatálya alá.

Az igényelhető támogatás mértéke 10.000.000 Ft – 629.300.000 Ft, melyhez legalább 30% önerő szükséges. A visszatérítendő támogatás bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik. A projekt fizikai befejezésére a megkezdésétől számított legfeljebb 24 hónap áll rendelkezésre.

2021-07-04

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!