Vira Sándor a Soproni Vámszakmai Napokon - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Kérdése van? 06-30-237-9822
Cikkek, hírek

Vira Sándor a Soproni Vámszakmai Napokon

áfa távértékesítés

Vira Sándor, a SALDO adótanácsadója is előadást tart november 19-én a Soproni Vámszakmai Napokon a távértékesítés ÁFA szabályairól. A kétnapos rendezvényen a résztvevők a magyar gazdaság versenyképességéről és friss vámszakmai kérdésekről hallhatnak előadásokat.

A szakértők arra igyekeznek választ adni, a pandémia milyen hatással van a költségvetésre és a gazdaságra, illetve hogyan alakul a magyar gazdaság versenyképessége. A jövedéki adóigazgatás megyei tapasztalatai mellett szó lesz a BiReg rendszer bevezetéséről és az elmúlt időszak tapasztalatairól, illetve a jövőben bevezetésre kerülő elektronikus fuvarlevélről.

A második nap fókusza a vámszakma, friss hírekkel online Brüsszelből, majd megismerhetik a 2021. évi vámszakmai eredményeket és a jövő évi vámszakmai kihívásokat.

Az előadók a prezentációjukkal segítséget nyújtanak a vámjogi képviselők felelőssége és kockázatviselés csökkentése tekintetében, tájékoztatást kapunk a legfrissebb szellemi tulajdonjogvédelmi szabályokról, valamint a vámjogi képviseleti szabályok bejelentéséről.

A programról bővebben ITT tájékozódhatnak.

2021-11-04

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Legyen mindig naprakész és értesüljön a legfontosabb változásokról!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!