Jó hír a SZÉP-kártya tulajdonosoknak! - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Cikkek, hírek

Jó hír a SZÉP-kártya tulajdonosoknak!

szép kártya

Figyelem, ez a cikk több mint egy éve nem frissült!

Új projekt (3).png

A hétfői Magyar Közlönyben kihirdetett rendeletből kiderül, hogy a kormány meghosszabbította a SZÉP-kártya alszámlái között való átjárhatóságot. Ahogy arról korábban is írtunk júniusban a kormány év végéig meghosszabbította a kedvezményes SZÉP-kártya juttatás lehetőségét, most pedig az átjárhatósági kedvezvény határidejét is kitolták, azaz 2022. szeptember 30-áig lehetősége van a tulajdonosnak arra, hogy a béren kívüli juttatásként kapott SZÉP-kártya összegét bármelyik másik zsebben meghatározott szolgáltatás kiegyenlítésére felhasználja.

Tehát 2021. április 25-étől 2022. szeptember 30-áig a szálláshely, a vendéglátás, illetve a szabadidő alszámlákra befizetett összegből bármely alszámlához kapcsolódó szolgáltatások értéke kiegyenlíthető.

Ezzel a lépéssel a kormány egyszerre támogatja a magyar turizmust, mely a koronavírus hatásainak egyik legnagyobb veszteségét elszenvedő ágazata, illetve a családokat is, akik így a zsebek megkötése nélkül, szabadon dönthetnek arról, hogy a SZÉP-kártya keretüket inkább egy családi pihentető hétvégére, egy uszodabérletre vagy akár ételrendelésre szánják.

2021-11-09

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!