A NAV-tól igazolt szakmai vezetőt a Saldo Zrt. - Saldo Zrt. - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Cikkek, hírek

A NAV-tól igazolt szakmai vezetőt a Saldo Zrt.

kiss tamás transzferár

Figyelem, ez a cikk több mint egy éve nem frissült!

A Saldo Zrt., amely Magyarország egyik vezető, minősített és elismert adótanácsadója, új üzletágvezetővel bővítette szakértői közösségét. Kiss Tamás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal korábbi osztályvezetője, 2022 májusától tölti be a Saldo tanácsadói üzletágvezetői pozícióját. Elődje Sarkadi-Nagy András volt, aki ma már a részvénytársaság vezérigazgatója.

A Saldo Zrt. – melynek jogelődjét a Pénzügyminisztérium alapította – a hazai adótanácsadói piac meghatározó szereplőjeként folyamatosan követi a reálgazdaság pénzügyi területét érintő szabályozási folyamatait annak érdekében, hogy széles ügyfélkörét naprakész, megbízható információkkal és szakértői tanácsokkal tudják ellátni.

A részvénytársaság szolgáltatási portfóliójának meghatározó szervezeti egysége a tanácsadó üzletág, amelynek a szakmai vezetésére Sarkadi-Nagy András, a vállalat vezérigazgatója

Kiss Tamást, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt adó- és vámigazgatóságának transzferár szakterületének vezetőjét kérte fel.

Kiss Tamás 2009-ben szerzett közgazdász diplomát a Miskolci Egyetem pénzügy- számvitel és pénzintézetek gazdaságtana szakirányain, majd 2012-ben adótanácsadói oklevelet szerzett. Kiemelt szakterülete a transzferárazás. 2017 januárjától a kiemelt adó- és vámigazgatóságon működő transzferár ellenőrzési osztályt vezette, ahol a kiemelt adózók transzferár ellenőrzéséért felelt.

A teljes cikk a vg.hu-n olvasható >>

2022-05-17

Adótanácsadásra van szüksége? Cége nehezen boldogul a számviteli,
munkaügyi problémákkal? Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!