Adóhatóság előtti képviselet - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Adótanácsadás

Adóhatóság előtti képviselet

A gazdálkodási folyamatok során számos esetben alakulhat ki szakmai nézeteltérés az adóalany és az adóhatóság közt. Sokszor a megoldás a részletekben rejlik, például eljárási hibákban, elavult jogszabályok alkalmazásában, melyek feltárása megteremti a lehetőséget a sikeres adóhatóság előtti képviseletre. Ehhez azonban magas szintű szakértői tudásra, tapasztalatra és napi szintű gyakorlatra van szükség. Sikerdíjas adóhatóság előtti képviselet szolgáltatásunk során vállaljuk fellebbezések és jogorvoslati kérelmek megírását és benyújtását, személyes képviseletet az eljárás során, tárgyalási stratégiák felállítását és teljes körű menedzsmentjét. Megismerve és képviselve az adott ügyet, vállaljuk ügyfélre szabott adózási módszertan kialakítását, mely lehetővé teszi a szabályszerű és jogszerű működést.

Ne hagyja, hogy szakmai nézeteltérése vagy jogvitája alakuljon ki az adóhatósággal! Előzze meg a SALDO adóügyi átvilágítás szolgáltatásával!
Tovább a hatósági ellenőrzést megelőző auditok, adóügyi átvilágítások oldalra >>

Kérdése van az adóhatóság előtti képviselet szolgáltatással kapcsolatban? Akkor várjuk megkeresését, szakértőink állnak rendelkezésére.

Érdekeli az adótanácsadási szolgáltatás?

Szolgáltatások

Rólunk mondták

Ezúton szeretném megköszönni a szakmai kiadványokat, melyeket mellékelten megküldtek részemre. Köszönöm továbbá, hogy tevékenységükkel hozzájárulnak az adózók hiteles tájékoztatáshoz és jogkövető magatartásuk kialakításához.

dr. Asztalos Zsuzsa - főosztályvezető-helyettes, NAV Központi Irányítás

Miért a Saldót választottuk? A legfontosabb szempont az volt, hogy ha hirtelen kell dönteni fontos szakmai kérdésekben, Önök rögtön elérhetőek és felkészült szakembereik segítenek megválaszolni a kérdéseinket. Munkájukat ezúton is köszönjük!

Bucsi László, Nopet Kft.

A Saldo tanácsadási szolgáltatását azért választottam, mert magas szakmai tudással rendelkező tanácsadó kollégákkal dolgoznak, képzéseikből is szakkönyveikből sokat lehet tanulni és hasznosítani és nem utolsó sorban az éves tagdíj összege megfizethető.

Nyilas Ildikó, pénzügyi- és számviteli irányító, Grow Group Palánta Kft.

Csak csodálni tudjuk, hogy mind a telefonos, mind az írásban történő kérdéseinkre milyen gyorsan, nagy szakértelemmel tudnak válaszolni. Úgy gondolom, nagyon-nagyon megéri az éves díjuk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Bacsek Éva, Financial Manager, Industrial Technique Hungary Kft.

A SALDO 2009-ben nagy segítségünkre volt a teljes és átfogó APEH vizsgálatot követő jogorvoslati szakaszban, melyben cégünket képviselte az Adóhatóság előtt. A precíz és szakmai munkájukkal jelentős költségektől mentették meg az RM-Royal Motor Kft-t.

Horváth Miklós, Ügyvezető igazgató, RM-Royal Motor Kft.

A SALDO Zrt. adószakmai ügyekben tanácsaikkal jelentősen csökkentik a bonyolult szerződéses kapcsolatainkból származó adókockázatot. A szakmailag megalapozott eljárásuknak köszönhetően sikerrel védtük meg a hatóság szerint téves jogalkalmazásunkat.

Dr. Horváth Gyula, Vezérigazgató, Balatoni Hajózási Zrt.

A Katona hosszú évek óta partnere a Saldonak. A vállalkozásunk gazdálkodásával kapcsolatban több területen kértünk tanácsot vagy segítséget a törvényi változások értelmezésében, ezért együttműködésünket a további években is folytatni szeretnénk.

Dely Katalin, gazdasági igazgató, Katona József Színház

1983 óta állok kapcsolatban a Saldo tanácsadó szolgáltatásával. Az utóbbi években különösen adótanácsadóik adnak értékes információkat a jogszabályok értelmezéséhez. Köszönjük eddigi munkájukat és reméljük, hogy még sokáig együtt dolgozhatunk!

Pogány Éva, Szuper Print Kft.

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!