Általánydíjas adótanácsadás - Saldo Zrt.
SALDO Zrt. logo
Adótanácsadás

Átalánydíjas adótanácsadás

A dinamikusan változó szabályozói környezet és üzleti folyamatok indokolttá teszik professzionális adótanácsadó alkalmazását a gazdálkodó szervezet számára. Erre az igényre nyújtunk költséghatékony megoldást. Havi vagy éves gyakoriságú átalánydíjas adótanácsadási szolgáltatásunk magában foglalja az adózási, a társadalombiztosítási, a számviteli és munkajogi témaköröket.

Több ezres ügyfélkörünk kiterjed a forprofit, az állami és a nonprofit szektorra egyaránt, legyen szó kkv-król és nagyvállalatokról, állami és önkormányzati intézményekről, alapítványokról, egyesületekről, közhasznú és civil szervezetekről. Legfőbb értékünk specializálódott szakértői csapatunkban rejlik, akik telefonon, emailben, személyesen vagy akár online konferencián keresztül is rendelkezésre állnak. Szerteágazó tudású, több évtizedes tapasztalattal bíró okleveles adószakértő kollégáink konkrét, jogszabályokkal alátámasztott gyakorlati tanácsokat adnak azonnal, a napi szinten felmerülő kérdésekre. 

Állami és önkormányzati intézmények esetén támogatást nyújtunk a szabályos gazdálkodáshoz, melynek következetes és pontos betartása elengedhetetlen feltétele a folyamatos költségvetési támogatások lehívásának; alapítványok, civil szervezetek és egyesületek esetében pedig a megszerzett közhasznú besorolás megtartásának.

Emellett vállalunk stratégiai adótervezést is, fokozva ezáltal az adott gazdálkodó szervezet hatékonyságát, optimalizálva adóterhelését. Szakértői támogatásunk révén elősegítjük ügyfeleink fejlődését, pénzügyi stabilitásuk fenntartását, forprofit szereplő esetén - megfelelő adóoptimalizálással - a nyereség növelését.

Külsős, megbízható partnerként szolgáltatásaink igénybevétele a legköltséghatékonyabb formája a legmagasabb szintű tudás, információ megszerzésének.

Komplex szolgáltatási portfóliónk átalánydíjas tagjaink számára:

  • Professzionális és költséghatékony adótanácsadás (adó, TB, számvitel, munkajog)
  • Folyamatos ankétok, képzések szervezése és részvétel biztosítása
  • Periodika és Érték-adó szaklap, illetve online hírlevél
  • Online tudásbázis
  • Adózási, számviteli, munkajogi, gazdálkodási szakkönyvek

Érdekeli az adótanácsadási szolgáltatás?

Szolgáltatások

Rólunk mondták

Ezúton szeretném megköszönni a szakmai kiadványokat, melyeket mellékelten megküldtek részemre. Köszönöm továbbá, hogy tevékenységükkel hozzájárulnak az adózók hiteles tájékoztatáshoz és jogkövető magatartásuk kialakításához.

dr. Asztalos Zsuzsa - főosztályvezető-helyettes, NAV Központi Irányítás

Miért a Saldót választottuk? A legfontosabb szempont az volt, hogy ha hirtelen kell dönteni fontos szakmai kérdésekben, Önök rögtön elérhetőek és felkészült szakembereik segítenek megválaszolni a kérdéseinket. Munkájukat ezúton is köszönjük!

Bucsi László, Nopet Kft.

A Saldo tanácsadási szolgáltatását azért választottam, mert magas szakmai tudással rendelkező tanácsadó kollégákkal dolgoznak, képzéseikből is szakkönyveikből sokat lehet tanulni és hasznosítani és nem utolsó sorban az éves tagdíj összege megfizethető.

Nyilas Ildikó, pénzügyi- és számviteli irányító, Grow Group Palánta Kft.

Csak csodálni tudjuk, hogy mind a telefonos, mind az írásban történő kérdéseinkre milyen gyorsan, nagy szakértelemmel tudnak válaszolni. Úgy gondolom, nagyon-nagyon megéri az éves díjuk, csak ajánlani tudjuk Önöket.

Bacsek Éva, Financial Manager, Industrial Technique Hungary Kft.

A SALDO 2009-ben nagy segítségünkre volt a teljes és átfogó APEH vizsgálatot követő jogorvoslati szakaszban, melyben cégünket képviselte az Adóhatóság előtt. A precíz és szakmai munkájukkal jelentős költségektől mentették meg az RM-Royal Motor Kft-t.

Horváth Miklós, Ügyvezető igazgató, RM-Royal Motor Kft.

A SALDO Zrt. adószakmai ügyekben tanácsaikkal jelentősen csökkentik a bonyolult szerződéses kapcsolatainkból származó adókockázatot. A szakmailag megalapozott eljárásuknak köszönhetően sikerrel védtük meg a hatóság szerint téves jogalkalmazásunkat.

Dr. Horváth Gyula, Vezérigazgató, Balatoni Hajózási Zrt.

A Katona hosszú évek óta partnere a Saldonak. A vállalkozásunk gazdálkodásával kapcsolatban több területen kértünk tanácsot vagy segítséget a törvényi változások értelmezésében, ezért együttműködésünket a további években is folytatni szeretnénk.

Dely Katalin, gazdasági igazgató, Katona József Színház

1983 óta állok kapcsolatban a Saldo tanácsadó szolgáltatásával. Az utóbbi években különösen adótanácsadóik adnak értékes információkat a jogszabályok értelmezéséhez. Köszönjük eddigi munkájukat és reméljük, hogy még sokáig együtt dolgozhatunk!

Pogány Éva, Szuper Print Kft.

Releváns cikkek

Összes olvasása

Iratkozzon fel a Saldo hírlevelére
és mi naprakészen tartjuk adóügyekben!